Home » » Database Pelaut Indonesia

Database Pelaut Indonesia

Assalamualaikum Duluuuuur....

kumaha daramang, Abdi mah teu damang dompet, Aaaaaaaaahhhh meni asa tradisi hahaha, jadi kieu lur ai pelaut lila di darat gawe na ngurus blog weh nyaa... haha, langsung wae ah ka pembahasan judul Database Pelaut Indonesia, Database Pelaut Indonesia atawa Indonesian Seaferer Database nyaeta Data2 ngenaan Sertifikat keahlian Kepelautan sareng Ijasah Kepelautan nu tos di damel ku Pelaut Indonesia, Jadi pelaut nu teu gaduh sertifikat teu tiasa muka da muka na ge nganggo no sertifikat, Atuh naha cenah pelaut tapi teu gaduh sertifikat hihihihi...

ok lur bagi pelaut baru, cieeeh jiga nu geus lila wae sim aing jadi pelut... sami wae abdi ge baru lur, so, sesama orang baru dilarang saling lego..ups... Ok lur kieu cara na 

1. Masuk heula lur ka Indonesian Seaferer Database, Klik Disini
2. Masuken no sertifikat nu dulur sadaya gaduh, salah sahijina weh, bade no BST, PSCRB, dll, nu diapal atawa nu gampang na ka kolom Certifikat Number, letak na tingali gambar



3. Terus klik Search Now






4. Selesei

Gampang nya lur, ah ieu mah eweuh gawe weh lur, dari pada ngalamun jorok sokkk...hihihi

nuhun ah lur atos mampir ditulisan pribados, parantos karaos?

Wassalamualaikum Duluuuurrrr....
Share this article :

0 komentar:

Post a Comment

Pasang iklan disini cuma 50ribu/1bulan untuk iklan ukuran 25px

Waktu Sholat Kab. Subang

Subang Great People Here

Follow Us

 
Support : http://softwarepsr.com/buronanduit | www.kacabumi.blogspot.com | Gratis Software Penambah Saldo Rekening
Copyright © 2013. Kaca Bumi - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger